VACATURE

Leuk dat je de vacature bekijkt!

Bouwkundig inspecteur m/v, fulltime.

In deze functie zal je voornamelijk ingezet gaan worden voor het uitvoeren van inspecties van een woning of bedrijfspand. Hierbij dient de staat en de onderhoudstoestand van het object te worden beoordeeld en vervolgens verwoord in een duidelijke rapportage. Inspectiedagen worden afgewisseld door kantoordagen wat zorgt voor regelmatig contact met collega’s en een zekere mate van zelfstandig werken!

Herken jij je in het volgende?

  • Minimaal MBO Bouwkunde of gelijkwaardig
  • Werkervaring in de bouw of inspecties en kennis van onderhoud.
  • Enige kennis van technische installaties
  • Geen claustrofobie en/of hoogtevrees. We bekijken ook kleine ruimtes of daken.
  • In bezit van VCA*, bij voorkeur VCA**
  • In bezit van rijbewijs B. Je reist heel Nederland door.
  • Communicatief goed, zowel in woord als in schrift. Je komt bij mensen thuis en je werkt het rapport in begrijpelijke taal uit.

Over TMS Holland.

TMS Holland staat al sinds 1988 voor allround bouwkundig advies. Het uitvoeren van verschillende keuringen in de bouw, gebouwbeheer, het regelen van het energielabel en het geven van advies op het gebied van bouwprojecten en energiebesparing: dat is waar wij goed in zijn. Dit doen wij op een onafhankelijke en eerlijke manier. Elk object, elk project en elke aanvraag staat op zichzelf. Dat betekent dat elke inspectie en elk rapport van TMS Holland uniek is. Grondig, gedegen en bovenal onpartijdig, dat vinden wij belangrijk. Ons werkgebied bestrijkt Groningen, Friesland, Drenthe, en delen van Overijssel en Noord-Holland.

 

Ben je enthousiast geworden?

Mail ons dan jouw motivatie in een sollicitatiebrief voorzien van foto en cv. Dit kan naar info@tmsholland.nl ter attentie van Martijn Rolink.